Acasă Comunicat de presă Acțiune a polițiștilor rutieri

Acțiune a polițiștilor rutieri

31
0

Pe parcursul zilei de ieri, 22 noiembrie, în intervalul orar 14:00-20:00, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au organizat o acțiune pentru reducerea riscului rutier și prevenirea accidentelor de circulație produse pe principalele cauze generatoare.

Astfel, în urma neregulilor descoperite în trafic, polițiștii au aplicat 217 sancțiuni contravenționale, dintre care 53 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 40 pentru neportul centurii de siguranță, 3 pentru utilizarea neregulamentară a telefonului mobil, 10 pentru lipsa documentelor și 16 pentru defecțiuni tehnice.

De asemenea, 26 de bicicliști și 21 de pietoni au fost sancționați contravențional pentru abaterile comise

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 19 permise de conducere, 11 dintre acestea fiind pentru nerespectarea regimului legal de viteză, și au retras 9 certificate de înmatriculare.

Foto: Sebitoriale

Articolul precedentCercetați pentru trafic de persoane și proxenetism
Articolul următorÎn ajunul Zilei internaţionale de luptă împotriva violenţei domestice, asistenții sociali din SJU Târgoviște au atras atenția asupra dimensiunilor îngrijorătoare ale acestui fenomen!