Acasă Centrul Județean de Cultură Dâmbovița A cincea ediție a Taberei naţionale de sculptură ”Vasile Blendea” începe mîine,...

A cincea ediție a Taberei naţionale de sculptură ”Vasile Blendea” începe mîine, la Titu

125
0

Tabăra naţională de sculptură ”Vasile Blendea”, ediția a V-a

În perioada 1 – 15 septembrie 2020, orașul Titu va fi gazda ediţiei a V-a a Taberei naţionale de sculptură ”Vasile Blendea”. Evenimentul va fi organizat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, în parteneriat cu Primăria Orașului Titu. Tabăra de sculptură se va desfășura în incinta Parcului orășenesc Titu.

Tema ediţiei de anul acesta este „Interferențe culturale”. Lucrările vor fi realizate din piatră. La tabără vor participa sculptori cunoscuţi din ţară, membri ai Uniunii Artiştilor Plastici din România: Marius Viorel Ivanovici – Piteşti, Mugur Vrînceanu – Galaţi, Denis Brânzei – Galați, Andrii Emil Doru – Iaşi.

Operele de artă realizate în cadrul taberei de sculptură vor face obiectul unei expoziţii al cărei vernisaj se va desfăşura vineri, 11 septembrie 2020, la ora 16.00, la Titu. Acestea vor rămâne să înnobileze Parcul orășenesc Titu, înfrumusețându-l și dându-i o notă de autenticitate.   

Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa

Articolul precedentCursuri numai dimineața pentru elevii de a VIII-a și a XII-a, dar și pentru învățământul primar și grădiniță!
Articolul următor775 de noi cazuri în țară la 7313 teste efectuate, 506 pacienți la ATI