Acasă Afaceri Hai la Târg! Baby Boom Show, 5-8 martie, București

Hai la Târg! Baby Boom Show, 5-8 martie, București

11301
2
Baby Boom Show martie 2020

Astăzi, 5 martie, la București s-a deschis ediția de primăvară a celui mai mare târg din România dedicat gravidelor, nou-născuților și copiilor cu vârste sub 7 ani, Baby Boom Show. La Romexpo, în Pavilionul B1, pe o suprafață de peste 6000 de metri pătrați expun nu mai puțin de 300 de branduri renumite, cu produse absolut necesare femeilor gravide, dar și proaspetelor mămici, nou născuților și copiilor mai mărișori, de până la 7 ani. Hăinuțe de toate felurile, pantalonași, bluzițe și rochițe, cămășuțe și ciorăpei,  scutece și păturici, biberoane, suzete, pătuțuri și, desigur, o mulțime de jocuri și jucării. Nu lipsesc produsele de igienă și cosmeticele special create pentru femeile gravide și proaspetele mămici.

Trendul de la această ediție Baby Boom Show este…. ECO, materialele ECO fiind din ce în ce mai prezente în tot mai multe categorii de produse dedicate copiilor și gravidelor. Mai mult decât atât, ECO friendly este îmbinat armonios și inteligent cu… SMART, adică produse din materiale prietenoase cu natura, dar și în ton cu ultimele tehnologii dezvoltate. Găsiți, de exemplu, la Baby Boom Show produse concepute ținând cont de grija față de natură, de la căruciorul fabricat integral din materiale reciclate Greentom, până la prima cadă ecologică, creată numai din materii prime biodegradabile, Rotho Babydesign.

Pentru protecția bebelușilor în timpul deplasării cu autoturismul personal, organizatorii Baby Boom Show  au adus în premieră în România ”scaunul auto al Mileniului III”, Swandoo, evaluat ca cel mai sigur scaun auto pentru bebeluși de către Automobil Club German ADAC și Clubul Austriac de Automobile, Motociclete (ÖAMTC). O altă premieră de la Baby Boom Show etse lansarea în România a brandului premium de cărucioare Bugaboo, modelele de cărucioare regale ale anului 2020. To la categoria cărucioare, merită menționate, printre zecile de modele, care mai de care mai frumoase și mai elegante, modelul Baby Jogger, cel mai compact și ușor cărucior din lume, de la Erfi Kids și noul cărucior de gemeni Chipolino Duo Smart, oferit de Bebelas.ro, cărucior care are scaunele sport transformabile în landouri.

Au fost  doar câteva exemple din miile de produse frumoase și de foarte bună calitate pe care le veți găsi  în cele 4 zile ale târgului Baby Boom Show. Aveți de unde alege și nu e de neglijat și faptul că, pe toată perioada târgului, toate produsele au prețuri reduse între 15 – 80%.

La fel ca și la edițiile precedente, o componentă importantă a Târgului Baby Boom Show este cea educativ-informativă, fiind oferite tinerilor părinți o mulțime de informații și sfaturi speciilizate, chiar și cursuri tematice privind nașterea și perioada post natală. Mămicile și tăticii, dar și femeile gravide sunt așteptate de o echipă de medici, psihologi și alte tipuri de specialiștii la cursurile și atelierele târgului, la care vor afla informații utile.

Nu în ultimul rând, fără distracție nu se putea, mai ales când e vorba de copii, așa că cei mici sunt așteptați cu drag în zona de divertisment a Baby Boom Show, unde se află spațiile de joacă, un labirint uriaș din carton, castele gonflabile, dar și un studio foto pentru copii și părinți. Stați liniștiți, de la distarcție nu va lipsi Mascota BOOM! Vor fi și numeroase momente artistice, teatru, operă pentru copii și muzică, dar și diverse ateliere pentru copii.

Foarte important!

Accesul în zilele de joi , 5 martie, și vineri 6 martie,  se poate face pe baza invitației ce se descarcă gratuit de pe site www.babyboomshow.ro . În lipsa acestei invitații, intrarea va costa 10 lei. În weekend , adică pe 7 și 8 martie, accesul la Baby Boom Show se va face doar pe bază de bilet, ce poate fi achiziționat la intrarea în Romexpo, Pavilionul B1. Costul biletului este 10 lei de persoană. Copiii au, desigur, accesul gratuit.

Articolul precedentStai în casă! Stai acasă!
Articolul următor13.512 de persoane infectate cu virusul COVID – 19 în România