Acasă Epidemie coronavirus 73 persoane confirmate cu COVID-19

73 persoane confirmate cu COVID-19

16593
21

BULETIN DE PRESĂ – 17.04.2020

      Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița  au continuat să acționeze în sistem integrat, alături de jandarmi, militari și polițiști locali, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului, fiind constituite 247 de patrule, dintre care 122 mixte cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Dâmbovița “Mircea cel Bătrân”.

      Acțiunile au vizat respectarea prevederilor legale impuse pe perioada stării de urgență cât și prevenirea și combaterea evenimentelor care ar putea afecta ordinea și siguranța publică.

      Pe parcursul zilei de ieri, au fost efectuate 247 de verificări la persoane aflate în izolare/carantină la domiciliu. Au fost aplicate 149 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 232.000 lei pentru nerespectarea restricțiilor de circulație stabilite prin ordonanțele militare.

      De la debutul pandemiei, au fost aplicate 4650 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor ordonanțelor militare, în valoare totală de 7.686.975 lei.

           Astăzi, 17.04.2020, conform situației DSP Dâmbovița:

  • se află în izolare la domiciliu 180 persoane asimptomatice
  • se află în carantină 468 persoane (au fost introduse 6 persoane și au ieșit 60 de persoane, față de ziua precedentă).

     Precizăm că, în județul Dâmbovița sunt 73 persoane confirmate cu COVID-19,  în evidențele DSP Dâmbovița existând 28 de cazuri amintite în cursul zilei de ieri și 41 de persoane confirmate la Centru Rezidențial pentru Persoane Vârstnice Răcari (32 de beneficiari și 9 persoane angajate ale unității); de asemenea, ancheta epidemiologică  este în desfășurare.

          Personal al ISU ”Basarab I” Dâmbovița a efectuat  misiuni pentru transportul în condiții de siguranță a 35 de persoane confirmate cu COVID-19, alte 6 persoane fiind transportate de personalul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Dâmbovița, la Secția de Boli Infecțioase a SJU Târgoviște. De asemenea, prin ISU ”Basarab I” Dâmbovița a fost efectuată decontaminarea tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transport.

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

Articolul precedentSecția Ortopedie SJUT – secție pentru COVID 19
Articolul următorStai în casă! Stai acasă!