Acasă Epidemie coronavirus 49 de noi cazuri de coronavirus în Dâmbovița. Subprefectul județului a fost...

49 de noi cazuri de coronavirus în Dâmbovița. Subprefectul județului a fost confirmat pozitiv

120
0

BULETIN DE PRESĂ  –  04.10.2020

 Astăzi, conform DSP Dâmbovița:

•     Persoane confirmate cu COVID-19: 4.209 (49 persoane astăzi)

•     Persoane vindecate, în total: 3.605

•     Persoane decedate de la debutul pandemiei: 153

•     Persoane aflate în carantină la domiciliu/adresa declarată: 536

•     Persoane aflate în izolare la domiciliu: 339

      În ultimele 24 de ore, reprezentanții ISU „Basarab l” Dâmbovița au efectuat  2 misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu noul coronavirus la unitățile spitalicești și o misiune de decontaminare. De asemenea, cei ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița au efectuat 25 de misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu noul coronavirus la unitățile spitalicești și 9 misiuni privind transportul/recoltarea de probe biologice.

      Având în vedere că la nivelul Biroului Electoral Județean de Circumscripție Dâmbovița au fost confirmate două persoane la testul pentru identificarea virusului SARS-CoV-2, precizăm că ulterior au fost testați 3 angajați ai Instituției Prefectului-județul Dâmbovița. În urma testării, 2 rezultate au fost  negative și unul pozitiv, respectiv al subprefectului județului.

     Facem precizarea că în cursul acestei dimineți domnul Cristea Chiru Cătălin s-a prezentat la camera de gardă a Spitalului Județean de Urgență Dâmbovița, unde starea de sănătate a fost evaluată de un medic de specialitate; întrucât a dezvoltat o formă ușoară a primit recomandarea de izolare la domiciliu.

     În cursul acestei zile s-a efectuat dezinfecția în toate birourile instituției noastre iar ancheta epidemiologică este în curs de desfășurare.Forţele de ordine din MAI vor desfășura permanent activităţi de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2. Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare acestor instituții cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice.

     Solicităm cetățenilor să respecte măsurile stabilite de autorități și de specialiști,  pentru a proteja sănătatea tuturor.

    Respectați regulile de distanțare fizică! Limitați întâlnirile cu mai multe persoane! Evitați zonele aglomerate! Respectați cu strictețe regulile de igienă personală!

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

Articolul precedentCifre îngrijorătoare azi: 598 de pacienți la ATI, 1835 de noi cazuri de coronavirus și 56 decese.
Articolul următorÎți cauți loc de muncă? Citește aici oferta disponibilă azi în Dâmbovița!