Acasă Epidemie coronavirus 45 de noi cazuri de coronavirus în Dâmbovița, la numai 5 zile...

45 de noi cazuri de coronavirus în Dâmbovița, la numai 5 zile de începutul de an școlar!

124
0

BULETIN DE PRESĂ – 09.09.2020

    Zilnic, forțele de ordine desfășoară acțiuni în zonele aglomerate și în mijloace de transport pentru verificarea modului de respectare a măsurilor impuse în contextul stării de alertă, al prevenirii și al limitării răspândirii virusului SARS-CoV-2.

   Au fost organizate 24 de acțiuni punctuale la care au participat polițiști din cadrul I.P.J. Dâmbovița, polițiști locali și jandarmi. Astfel, au fost verificate 118 obiective/locații și au fost legitimate 1.420 de persoane. De asemenea, au fost oprite în trafic, pentru control, 213 mijloace de transport, dintre care 73 de mijloace de transport public. Au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, conform prevederilor Legii nr. 55/2020.

   Reprezentanții ISU „Basarab l” Dâmbovița și cei ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița au efectuat 16 misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu noul coronavirus la unitățile spitalicești și 7 misiuni de decontaminare.

     Astăzi, conform DSP Dâmbovița:

•     Persoane confirmate cu COVID-19: 3.370 (45 persoane astăzi)

•     Persoane vindecate, în total: 2.669

•     Persoane decedate de la debutul pandemiei: 130

•     Persoane aflate în carantină la domiciliu/adresa declarată: 616

•     Persoane aflate în izolare la domiciliu: 430

    Vor fi desfășurate permanent activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă.

   Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare pentru toate instituțiile cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii  publice. De aceea, vă reamintim că este necesar să respectați măsurile privind distanțarea fizică precum și cele privind obligativitatea purtării măștii de protecție, în scopul prevenirii și răspândirii noului tip de coronavirus.

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

Articolul precedentAu început înscrierile la cursurile Şcolii Populare de Arte “Octav Enigărescu!
Articolul următorBugetul Târgoviștei a fost rectificat ieri, într-o ședință extraordinară a Consiliului Local Municipal