Acasă Bacalaureat 4100 elevi dâmbovițeni au spus Prezent! în prima zi de pregătire

4100 elevi dâmbovițeni au spus Prezent! în prima zi de pregătire

69
0

Conform unui comunicat al Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, ”Astăzi, 2 iunie 2020 a început activitatea pentru elevii de clasa a VIII-a și a XII-a în toate unitățile de învățământ din județul Dâmbovița. Au fost prezenți circa 4100 elevi din cei 5200 care și-au manifestat intenția de a participa. Absența unei părți a acestora poate fi pusă pe seama vremii nefavorabile, dar și pentru că în această perioadă a continuat și pregătirea online a elevilor.

Au fost prezenți 1300 elevi de liceu și 2800 elevi de gimnaziu, nefiind înregistrate incidente, procedurile realizate de ISJ Dâmbovița și de unitățile de învățământ pe baza ordinelor Ministerului Educației și Cercetării și Ministerului Sănătății fiind respectate.

Desfășurarea activităților a fost sprijinită de personalul medical și de cadrele didactice care au făcut parte din echipele de organizare. Activitatea a fost o ocazie bună de a obișnui elevii cu situația de examen din viitor și cu respectarea regulilor de distanțare fizica impuse de contextul COVID 19.
Activitatea continuă în perioada 2-12 iunie pe baza programului organizat de fiecare instituție de învățământ.”