Acasă Epidemie coronavirus 37 de noi cazuri de coronavirus în Dâmbovița în ultimele 24 de...

37 de noi cazuri de coronavirus în Dâmbovița în ultimele 24 de ore

41
0

BULETIN DE PRESĂ –  07.10.2020

      Astăzi, conform DSP Dâmbovița:

•     Persoane confirmate cu COVID-19: 4.299 (37 persoane astăzi)

•     Persoane vindecate, în total: 3.642

•     Persoane decedate de la debutul pandemiei: 157 (ultimul deces: bărbat în vârstă de 65 ani)

•     Persoane aflate în carantină la domiciliu/adresa declarată: 650

•     Persoane aflate în izolare la domiciliu: 339

•     Persoane aflate în izolare instituționalizată: 168

          În ultimele 24 de ore, reprezentanții ISU „Basarab l” Dâmbovița au efectuat 3 misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu noul coronavirus la unitățile spitalicești și 3 misiuni de decontaminare. De asemenea, cei ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița au efectuat 26 de misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu noul coronavirus la unitățile spitalicești .

          Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița a aprobat astăzi Hotărârea nr. 38/07.10.2020 privind aprobarea scenariului de funcționare al unor clase dintr-o unitate de învățământ din județul Dâmbovița. Hotărârea este publicată pe site-ul Instituției Prefectului-județul Dâmbovița, secțiunea Activități- Situații de Urgență.

          Forţele de ordine din MAI continuă activităţile de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2. Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare acestor instituții cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice.

Solicităm cetățenilor să respecte măsurile stabilite de autorități și de specialiști,  pentru a proteja sănătatea tuturor.

Respectați regulile de distanțare fizică! Limitați întâlnirile cu mai multe persoane! Evitați zonele aglomerate! Respectați cu strictețe regulile de igienă personală!

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA