Acasă Epidemie coronavirus 32 de cazuri noi de coronavirus în Dâmbovița

32 de cazuri noi de coronavirus în Dâmbovița

117
0

BULETIN DE PRESĂ – 19.07.2020

La nivelul județului Dâmbovița, polițiștii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19, cât și pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranță publică.

Astăzi, conform DSP Dâmbovița:

•     Persoane confirmate cu COVID-19: 1169 (32 persoane astăzi)

•     Persoane vindecate, în tota : 442

•     Persoane decedate de la debutul pandemiei: 40

•     Persoane confirmate care refuză internarea în ultimele 24 de ore: 21

Reprezentanții  ISU “Basarab I” Dâmbovița și cei ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița efectuează în continuare  misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești/domiciliu, respectiv misiuni pentru decontaminarea tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transport.

Recomandăm cetățenilor să manifeste seriozitate și responsabilitate în ceea ce privește respectarea măsurilor de distanțare fizică și a celor de igienă sanitară, pentru a nu pune în pericol atât propria viață cât și întreaga comunitate.

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritățile tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus.

Reamintim cetățenilor că Ministerul Afacerilor Interne a operaționalizat, începând cu data de 04.07.2020, o linie TELVERDE (0800800165) la care pot fi sesizate încălcări ale normelor de protecție sanitară.

Apelurile sunt preluate de un dispecerat, în sistem integrat, și repartizate structurilor teritoriale pentru verificarea aspectelor sesizate.

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

Articolul precedentCifre mari și azi: 767 noi cazuri de îmbolnăvire, 286 pacienți la ATI!
Articolul următorCauți să te angajezi? Citește aici oferta de locuri de muncă din Dâmbovița!