Acasă Epidemie coronavirus În Dâmbovița, încă 30 de cazuri de coronavirus, dar și două decese

În Dâmbovița, încă 30 de cazuri de coronavirus, dar și două decese

166
0

BULETIN DE PRESĂ – 20.08.2020

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost continuate acţiunile de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru prevenirea răspândirii Sars-Cov-2.
Au fost organizate 24 acțiuni punctuale la care au participat polițiști din cadrul I.P.J. Dâmbovița, polițiști locali și jandarmi. Astfel, au fost verificate 112 obiective/locații și au fost legitimate 1236 de persoane. De asemenea, au fost oprite în trafic, pentru control, 171 de mijloace de transport, dintre care 38 mijloace de transport public.
Totodata, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, conform prevederilor Legii nr. 55/2020.
Reprezentanții ISU „Basarab l” Dâmbovița și cei ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița au continuat misiunile privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu noul coronavirus la unitățile spitalicești.
Astăzi, conform DSP Dâmbovița:
• Persoane confirmate cu COVID-19: 2.715 (30 persoane astăzi)
• Persoane vindecate, în total: 1.588
• Persoane decedate de la debutul pandemiei: 105
• Persoane aflate în carantină la domiciliu/adresa declarată: 521
• Persoane aflate în izolare la domiciliu/adresa declarată: 292.

Forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă.
Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare pentru toate instituțiile cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice. De aceea, vă reamintim că este necesar să respectați măsurile privind distanțarea fizică precum și cele privind obligativitatea purtării măștii de protecție, în scopul prevenirii și răspândirii noului tip de coronavirus. Numai împreună putem depăși această situație!

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

Articolul precedent1346 de noi cazuri de coronavirus în țară
Articolul următorLiber la angajări în școli pentru personal didactic și nedidactic, dar și medici și asistenți medicali!