Acasă Epidemie coronavirus 217 persoane în carantină instituționalizată în Dâmbovița

217 persoane în carantină instituționalizată în Dâmbovița

181
0

BULETIN DE PRESĂ din data de 14.05.2020

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Dâmbovița, au fost constituite 159 de patrule ale Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, dintre care 41 mixte cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Dâmbovița, care au acționat pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea și limitarea răspândirii noului Coronavirus. Alături de polițiști și jandarmi, au acționat și 51 de militari din cadrul M.Ap.N și 126 de politiști locali.

De asemenea, în cadrul acțiunilor, au fost desfășurate misiuni pentru introducerea în carantină a 18 persoane sosite din zone de risc. Totodată, au fost efectuate 447 de verificări la persoane aflate în izolare la domiciliu.

Astăzi, 14.05.2020, conform situației DSP Dâmbovița:

  • se află în izolare la domiciliu: 221 persoane asimptomatice
  • se află în carantină instituționalizată: 217 persoane
  • persoane confirmate cu COVID-19, în total: 157 persoane
  • persoane vindecate : 59
  • persoane decedate de la debutul pandemiei: 11.

În ultimele 24 de ore, au fost executate misiuni/acțiuni de către reprezentanți ai ISU “Basarab I” Dâmbovița (19 misiuni) și ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița (4 misiuni) pentru transportul persoanelor către locațiile stabilite pentru carantină, transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transport. De asemenea, reprezentanți ai DSP Dâmbovița au executat o misiune specifică privind transportul probelor recoltate.

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

Articolul precedentLucrări pe DJ 702D, sectorul Hulubești – Butoiu de Sus
Articolul următorLucrările din zona viitorului mall din Târgoviște sunt în grafic