Acasă Epidemie coronavirus 18 noi cazuri și încă un deces din cauza coronavirusului în Dâmbovița!

18 noi cazuri și încă un deces din cauza coronavirusului în Dâmbovița!

150
0

BULETIN DE PRESĂ – 24.06.2020

Polițiștii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În ultimele 24 de ore, 248 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița și 114 polițiști locali au desfășurat pe raza județului Dâmbovița misiuni specifice, fiind efectuate 1862 de verificări cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse. O persoană a fost sancționată contravențional, pentru nerespectarea măsurii privind  izolarea la domiciliu, cu amendă în valoare de 5000 lei în conformitate cu prevederile Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astăzi, 24.06.2020, conform situației DSP Dâmbovița:

  • se află în izolare la domiciliu: 1632 persoane asimptomatice
  • se află în carantină instituționalizată: 12 persoane
  • persoane confirmate cu COVID-19, în total: 445 persoane
  • persoane vindecate: 221
  • persoane decedate de la debutul pandemiei: 20.

În ultimele 24 de ore, au fost executate misiuni/acțiuni de către reprezentanți ai ISU “Basarab I” Dâmbovița (6 misiuni) și ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița (2 misiuni) privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transport.

Facem, în continuare, un apel către cetățenii județului Dâmbovița, de a manifesta responsabilitate cu privire la respectarea măsurilor de igienă și de distanțare socială! Dacă vă aflați în autoizolare, respectați cu strictețe recomandările autorităților, NU părăsiți sub nicio formă domiciliul pe perioada celor 14 zile.

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

Articolul precedentLucrările la DJ 710 Miculești – Bezdead sunt în grafic!
Articolul următorOferă-i copilului tău o ”Vacanță la bibliotecă”!