Acasă Comunicat de presă 18 ani de la înființarea DGASPC Dâmbovița

18 ani de la înființarea DGASPC Dâmbovița

85
0

DGASPC Dâmbovița a ajuns la vârsta majoratului

     S-au împlinit 18 ani de iubire, grijă, răbdare, 18 ani de experiențe de suflet, de împliniri și bucurii, dar și de dezamăgiri, care ne-au întărit și ne-au ambiționat să fim mai buni și să găsim soluții noi pentru a ne apropia de sufletul și mintea celor chinuiți de soartă!

     Data de 16.07.2004 este foarte importantă pentru noi, întrucât atunci ne-am consolidat identitatea ca instituţie judeţeană dedicată asistenţei sociale, intitulată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa, conform Hotărârii Consiliului Judeţean Dâmboviţa, numărul 63/16.07.2004, prin care au fost comasate Direcţia Judeţeană pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Direcţia Judeţeană de Asistenţă Socială Dâmboviţa.

     De atunci încercăm să fim „părinții” copiilor abuzați, neglijați, exploatați de rudele de sânge, să fim „familia” adulților cu dizabilități, chinuiți de afecțiunile fizice sau psihice, dar și de abandonul familiei. Încercăm să le fim alinare bătrânilor care nu mai au pe nimeni și să îi sprijinim pe părinții care luptă pentru copiii lor cu dizabilități.

     Nevoile semenilor noștri sunt nenumărate, iar posibilitățile ne sunt limitate, însă nu ne lăsăm. Luptăm pentru fiecare suflet pe care îl putem salva și vă invităm și pe dumneavoastră să fiți alături de noi, să-i sprijinim împreună pe cei care au nevoie de noi! Ușile ne sunt permanent deschise pentru oamenii buni!

La mulți ani, DGASPC Dâmbovița!

La mulți ani tuturor celor care sunt parte din familia DGASPC Dâmbovița și care lucrează, în primul rând, cu sufletul!

DIRECTOR GENERAL,               

                            jr. Ionela Sandu   

Articolul precedentBucegi – Turistă accidentată în zona Babele, ajutată de salvatorii montani
Articolul următorFestivalul de teatru pentru copii „Mimesis Fest” a ajuns la ediția a VI-a!