Acasă Epidemie coronavirus 136 dâmbovițeni confirmați cu SARS-Cov2 în ultimele 24 de ore

136 dâmbovițeni confirmați cu SARS-Cov2 în ultimele 24 de ore

8
0

BULETIN DE PRESĂ 13.11.2020

Situația de astăzi, din județul Dâmbovița, este următoarea:

•     Persoane testate, de la începutul pandemiei: 25.521

•     Persoane confirmate cu COVID-19: 8.546 (136 persoane astăzi)

•     Persoane vindecate, în total: 6.559

•     Persoane decedate de la debutul pandemiei: 268

•     Persoane aflate în carantină la domiciliu/adresa declarată: 2.075

•     Persoane aflate în carantină instituționalizată: 2

•     Persoane aflate în izolare la domiciliu: 1.327

•     Persoane aflate în izolare instituționalizată (internate în spital): 289

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alături de celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, desfășoară acțiuni atât pentru informarea cetățenilor cu privire la importanța respectării regulilor cât și pentru verificarea modului în care se respectă măsurile impuse în contextul stării de alertă. Au fost efectuate 3464 de verificări ale polițiștilor dâmbovițeni la persoanele aflate în carantină/izolare în județul Dâmbovița. De asemenea, jandarmii au executat misiuni de patrulare și au aplicat 14 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 700 lei.

Echipajele ISU „Basarab l” Dâmbovița și cele ale Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița sunt solicitate în continuare pentru transportul persoanelor suspecte/confirmate cu Covid-19 la unitățile spitalicești precum și pentru prelevarea de probe biologice la domiciliu, în conformitate cu legislația în vigoare.

Au fost executate 19 misiuni de către personalul ISU „Basarab I” Dâmbovița pentru transportul persoanelor suspecte/confirmate cu virusul SARS-CoV-2 la unitățile spitalicești din județ, 19 misiuni de decontaminare a tehnicii și 10 misiuni asociate contextului actual. De asemenea, personalul SAJ Dâmbovița a desfășurat 57 misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu virusul SARS-CoV-2 la unitățile spitalicești din judet și 31 misiuni privind recoltarea/transportul de probe biologice.

Vă rugăm să respectați, în continuare, cu strictețe și responsabilitate măsurile de protecție sanitară și de distanțare socială!

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ

Foto: Sebitoriale.ro, 13.11.2020, ora 14.59.