Acasă Epidemie coronavirus 10 cazuri noi de Covid 19 în Dâmbovița! Nimic despre evenimentele de...

10 cazuri noi de Covid 19 în Dâmbovița! Nimic despre evenimentele de ieri!

261
0

Redăm mai jos Buletinul de presă de azi referitor la situația răspândirii și evoluției epidemiei de coronavirus în Dâmbovița, cu regretul că lipsesc orice detalii despre evenimentele dramatice de ieri, când nu au mai fost locuri la ATI în Dâmbovița și s-a încercat relocarea cu elicopterul a trei pacienți către alte județe, doi dintre ei nesupraviețuind transportului! Ar fi fost necesar un mesaj de condoleanțe, un semn de compasiune, plus o serie de lămuriri ale situației deosebit de grave, care poate pune în pericol sănătatea și chiar viața a numeroși dâmbovițeni, dar, din păcate, nu a venit nimic dinspre conducerea județului.

BULETIN DE PRESĂ – 04.07.2020

În ultimele 24 de ore, 306 polițisti din  cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița și 119 polițiști locali, au continuat sa acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

Astăzi, 04.07.2020, conform situației DSP Dâmbovița:

  • persoane confirmate cu COVID-19, în total: 635 persoane
  • persoane vindecate: 283
  • persoane decedate de la debutul pandemiei: 25.
  • la acest moment, în carantină instituționalizată: 0 persoane.

În ultimele 24 de ore, au fost executate misiuni/acțiuni de către reprezentanți ai ISU “Basarab I” Dâmbovița (24 misiuni) și ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița (6 misiuni) privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transport.

Facem, în continuare, un apel către cetățenii județului Dâmbovița, de a manifesta responsabilitate cu privire la respectarea măsurilor de igienă și de distanțare socială!

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

Articolul precedent416 noi cazuri de îmbolnăvire, 223 de pacienți internați la ATI!
Articolul următorDe Ziua Justiției, președintele Iohannis declară ”toleranță zero față de corupție”!