Acasă Comunicat de presă  Tehnică nouă la Jandarmeria Dâmbovița 

 Tehnică nouă la Jandarmeria Dâmbovița 

78
0

Vineri, 12 ianuarie a.c., la Romexpo, a avut loc prezentarea noii tehnici, în prezența viceprim-ministrului, ministrul afacerilor interne, Marian-Cătălin Predoiu, a șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, a inspectorului general al IGSU, a inspectorului general al Jandarmeriei Române, precum și a președintelui Salvamont România.
Dintre cele 17 autospeciale destinate pentru acces în zone greu accesibile, un Jeep Wrangler a ajuns la Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița și va fi folosit de jandarmii montani de la Postul Peștera, pentru intervențiile în zona de competență din Munții Bucegi.
Achiziția a fost realizată din fonduri europene nerambursabile prin proiectul Viziune 2020 din cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020 și vizează îmbunătățirea capacității de intervenție la urgențe medicale.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

Articolul precedentÎți cauți de lucru? 242 locuri de muncă sunt azi disponibile în baza de date a AJOFM Dâmbovița!
Articolul următor„Out of the city: Oportunități Erasmus pentru comunitate”, un eveniment inedit prin care Asociația Be You dă startul proiectului Erasmus KA2 cu același nume și activităților anului 2024